Astro Service | Minusta
4060
page-template-default,page,page-id-4060,qode-quick-links-1.0,vcwb,vcwb-ver-2.11,woocommerce-no-js,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Minusta

Tietoa minusta

Nimeni on Anne Sundell.
Teinivuosina sain vahingossa tietää, että kotikaupungissani järjestetään astrologian peruskurssi. Siitä tuli aika kohtalokas vahinko, koska sen kurssin jälkeen olin jo myyty.

 

Asiat vaan loksahtivat kohdalleen, kun astrologi kertoi minulle syntymäkartastani. 

 

Aloin lukea ja lukea, ja tilasin kirjoja ruotsista ja englannista.

 

Kuitenkin elämässäni tapahtui paljon muitakin asioita, jotka veivät aikaa, ja välillä astrologia jäi varjoon kuten muutkin harrastukseni. Kuitenkin se palasi aina ja kiinnostus oli yhtä vahva, ja vahvistui.

 

Kävin kursseja Suomessa ja ulkomailla. Kaverit kyselivät, voisinko tehdä heille karttoja ja sillä tavalla aloin tehdä tulkintoja. 
Opiskeltuani sairaanhoitajaksi ja kehityspsykologian maisteriksi olen monesti saanut kuulla miten astrologiaa suorastaan pilkataan.

 

Olen toiminut sosiaalialalla, rikosseuraamusalalla ja päihdetyössä. Olen myös toiminut kirjailijana.

 

Kun pari vuotta sitten aloitin astrologiset opiskelut Isossa Britanniassa, MISPA Mercury Internet School of Psychological Astrologissa, huomasin miten suuri ero on näkemyksissämme.

 

Siellä astrologia on jo ehtinyt hyvin pitkälle. Toivon että saan nähdä päivän kun meilläkin asiat ovat samoin. Valmistuin Dip. MISPAksi 2018. 

 

Käytämme tänään paljon vaihtoehtohoitoja traditionaalisen lääketieteen ohella. Yoga, akupunktio, kiropraktia, zonterapia esimerkkinä.

 

Toivottavasti voisimme kohta myös käyttää astrologiaa yhtenä terapiamuotona.

 

Eettinen näkemys on minulle erittäin tärkeä astrologisessa työssä.

 

Minulla on vaitiovelvollisuus ja asiakkailla on aina mahdollisuus olla yhteydessä minuun jos tulee kysymyksiä tulkinnoista.

 

En voi otta vaastuuta asiakkaan kokemus tulkinnasta mutta keskustelen mielellään jos tulee kysymyksiä!
Jos koen että asiakas tarvitsisi jotain muuta kun minun palvelujani kerron siitä. En myöskään tee ennustuksia liittyen kuolemaan tai vakavaan sairauteen.

 

Haluan aina että minulla on henkilön suostumus katsoa syntymäkarttaa.

 

Olen opiskellut astologiaa yli 20 vuoden ajan. Olen erikoistunut psykologiseen ja karma astrologiaan.

 

Päätin sitten aloittaa astrologin työtä ihan ammattillisesti. Kuulun Suomen Ammattiastrologeihin, Astrological Association of Great Britaniin, Suomen Astrologiseen seuraan, Organization of Professional Astrologiaan, ja Association of Professional Astrologers Internationaliin. 

 

Tulkintoja ja kursseja ovat minun päätoimi, luennoin ja teen myös erilaisia astrologisia ohjelmia kysynnän mukaan.

 

Olen kiitollinen ja iloinen siitä, että saan tällä hetkellä olla astrologina mukana ihmisten elämässä ja jakaa heidän yksilöllisen kehityksensä matkaa! Saan työssäni tavata paljon ihania uusia ihmisiä! Asiakkaan palaute on minulle tärkein kohta, missä saan monesti todeta kuinka astrologia on vienyt ihmistä eteenpäin. 

 

Teen tulkintoja ruotsiksi, englanniksi ja suomeksi; ruotsin kieli on äidinkieleni. Asun Vaasassa.
Haastatteluni Rajatieto Tv:ssä:https://www.youtube.com/watch?v=MROXfJAQ3sY
IMG_3789
Diploma MISPA

Lisää minusta Vaasan Ikkunassa.