Voimannu Astrologiasta Lapin luonnossa!

Astrologiset kurssit  (ihmissuhde ja karma astrologia) la-la rytmillä Ylläksellä

 

Kurssi I 30.10 -6. 11. 2021 (rajoitetusti paikkoja)

Kurssi II 6.11 – 13.11 2021 (rajoitetusti paikkoja)

 

Kurssihinta 480,-/hlö sisältää majoittumisen liinavaatteineen ja pyyhkeineen Ylläs Feeniksessä 2 hengen huoneessa, lauantai on tulo- ja lähtöpäivä, sunnuntai on lepopäivä ja opintoviikon teemoihin omaehtoista orientoitumista tai ympäristöön tutustumista.

Viikolla ma-pe puolihoito (aamiainen ja päivällinen) lauantaina lähtöaamiainen.

Sirpa Kormaz vastaa järjestelyistä ja emännöi paikan päällä.

 

 

Oman astrologisen peruskartan tulkitseminen planeettojen, niiden hallitsijoiden, aspektien ja huoneiden avulla on aina antoisaa, vaikka sitä olisikin jo entuudestaan tutkinut. Kurssilla on tarkoitus löytää kartan tekijöitä ihmissuhdeteemoissa, miten käsittelet tai tulet toimeen itsesi ja muiden ihmisten kanssa.

Otetaan esille myös synastria (yhteistekijä) -teemoja eli verrataan halutessasi toisen henkilön karttaan (tarvitaan kyseisen henkilön lupa käsitellä hänen karttaansa). Kursilla ollaan vuorovaikutuksessa kaikkien kanssa, ei pelkästään luentoja.

Voit olla aloittelija tai jo oman karttasi tuntija. Aikaa on maanantaista perjantaihin, intensiivisesti. Kaikki keskustelut ja tiedot pysyvät ryhmämme sisällä.

Eija Sundberg on pitkänlinjan astrologian harrastaja (90-luvulta), käynyt lukuisia kursseja ja luentoja läpi mm. Helsingissä, Tampereella, Matkussa ja Kreikassa (Marja-Liisa Niemi-Mattilan vetämänä). Hän kuuluu Suomen Astrologiseen ja Tampereen Astrologiseen Seuraan. Hän on vetänyt myös reilun kymmenen vuotta intensiivistä pienryhmää Lahden alueella. Eijalla on pehmeä, kannustava ja empaattinen ote kartan tutkiskeluun.

Kun haluamme päästä askeleen syvemmälle pohtimaan teemoja, kuten mistä olen tullut tähän elämään tai mihin suuntaan minun pitäisi nyt kehittyä, karma-astrologian avulla pääsemme enemmän jyvälle siihen. Kurssilla opit löytämään omat henkilökohtaiset lahjat ja haasteet astrologiselta kartaltasi ja saat uusia oivalluksia koskien omaa elämää ja omia ihmissuhteita karmallisesti.

 

Anne Sundell toimii kurssien karma-astrologian opettajana ja hänellä on käytännönläheinen lähestymistapa aiheeseen. Opetus tapahtuu osalta osallistujien omien karttojen pohjalta, ja sillä tavalla pääset paremmin ymmärtämään omia henkilökohtaisia astrologisia teemoja omassa elämässäsi.  Anne on tutkinut astrologiaa 90-luvulta lähtien, ja hänellä on kansainvälinen astrologinen tutkinto. Hän toimii tällä hetkellä astrologisen koulutusohjelman Sielunmatkalla yhtenä opettajana ja on aktiivinen Suomen Ammattiastrologien parissa puheenjohtajana ja myös kansainvälisesti astrologian parissa.

Henkilökohtainen ohjaus karttasi kanssa on osa kurssia. On myös mahdollista saada yksilöllisiä  tulkintoja astrologeilta paikan päällä.

 

Ilmoittautuminen ja lisäkysymyksiä osoitteeseen: info@yllasfeeniks.fi 

Jos haluat tustua kurssi paikkaan: https://yllasfeeniks.fi/

 

Tule mielenkiintoiseen, mieltä avartavaan ja taatusti unohtumattomaan seikkailuun henkisellä ja fyysisellä matkalla meidän kanssa jylhien Ylläs -maisemien keskelle!

 

Sirpa, Eija ja Anne

Kommentoi