Astro Konferenssi Iso Britanniassa

Astro Konferenssi Iso Britanniassa

The British Astrological Associations’n vuotuinen konferenssi Englannissa

 

Astrological Associations’n konferenssi on kasvanut ja kehittynyt paljon sitten viime käyntini vuonna 2016. Tuolloin osallistuin tapahtumaan saamani stipendin myötä. Oli hienoa huomata kansainvälisten luennoitsijoiden sekä osallistujien määrän lisääntyminen. Tapahtumapaikkana oli Wyboston Lakes -lomakeskus, joka sijaitsee kauniilla paikalla Oxfordshiressa noin kahden tunnin junamatkan päässä Lontoosta. Tällä kertaa matkustin konferenssiin viime vuonna Maailman Konferenssissa, Chicagossa tapaamani ystävän kanssa.

 

 

On suositeltavaa varata paikka ajoissa asumisjärjestelyjen takia sekä saadaksesi osallistua alhaisemmalla hinnalla. Kaikki luennot ja ateriat sisältyivät hintaan. Ainoastaan lauantai-illan tapahtuma ei sisältynyt, mutta siihen on aivan ehdottomasti osallistuttava. Pääset osalliseksi naamiaisia, jonne pukeudutaan astrologisen karttasi mukaisesti. Paras puku julistetaan voittajaksi illan päätteeksi.         (Kuvassa Melanie Reinhart)

 

Sen lisäksi, että pääset osallistumaan maailman johtavien astrologien luennoille, voit esittää myös kysymyksiä heille suoraan. On erityisen jännittävää voida jutella heidän kanssaan käytävillä tai illallispöydässä, ja se mikä tästä tapahtumasta tekee erityisen on erittäin rento ilmapiiri ja se, että astrologit sekä osallistujat asuvat samalla alueella. Näin siis ei voi välttyä törmäämästä toinen toisiinsa tuon tuostakin. Voit myös saada kirjailijan nimikirjoituksen astrologiakirjaasi tai haluta kuvan suosikkiastrologistasi, kuten minäkin. Jaoin niitä juuri Astro-ryhmässä.

 

Huomasin tällä kertaa, että osallistujia pohjoismaista oli enemmän kuin aikaisemmin– ei kuitenkaan Suomesta. Toivon todellakin, että tähän tulee muutos ensi vuonna! Kansainvälisten  puhujien osuus oli kasvanut ja tuonut lisää astrologeja USA:sta. OPA oli totta kai paikalla ja jakoi sekä tietoa että materiaalia kuten tekivät myös muut astrologiset järjestöt. Konferenssissa voit myös mainostaa omia astrologisia palvelujasi.

 

On melko vaikuttavaa huomata, että tämä konferenssi järjestettiin jo 51:stä kertaa! Annan suuren ihailuni kaikille vapaaehtoisille, joiden ansiosta tapahtuma voidaan järjestää vuodesta toiseen. Se on myös merkki siitä, että astrologian varaan voidaan perustaa.

 

Yksi konferenssin upeimmista paikoista oli kirjakauppa. Sieltä voi valita sekä uusia teoksia että vanhoja herkkupaloja. Suosittelen todella kaikille, että varatkaa matkalaukkuunne tilaan kirjaostoksillenne. Mikäli matkanne varrella satutte piipahtamaan Glastonburyssa, löydätte sieltäkin todella ihania kauppoja. Samalla voitte tosiaankin saada myös kirjaanne henkilökohtaisen omistuskirjoituksen.

 

Toki konferenssin yksi tärkeimmistä tekijöistä on suhteiden solmiminen. Iltaisin kokoonnutaan drinkille ja keskustelemaan. Itse olin iloinen voidessani tavata henkilökohtaisesti joitakin, joiden kanssa olin ollut yhteydessä vain instagrammissa. Noissa tapaamisissa voi mennä todella myöhään…

 

Tällaisesta konferenssista jää tärkeä muisto. Se on paikka, missä voit arvottaa ja vahvistaa astrologista työtäsi. Se antaa sinulle inspiraatiota ja verkostoa, joka on hyvä muistaa aikoina, jolloin astrologin työ tuntuu haasteelliselta. Suuri toiveeni on saada koottua edes muutamia suomalaisia osallistumaan ensi vuonna!

Niin ja muuten, Chris Brennan lähettää terveisiä!

 

No Comments

Post A Comment