Elätkö karmallinen elämäntehtäväsi?

Elätkö karmallinen elämäntehtäväsi?

Pidin viime viikonloppuna Joensuussa esitelmän astrologiasta ja karmasta. Olen sen jälkeen ajatellut niitä kysymyksiä mitä yleisöltä nousi esitelmän aikana. Miten astrologiassa voidaan määritellä ja eritellä karman vaikutus tässä inkarnaatioossa? Miten voidaan astrologisesti määritellä ihmisen karmaallisen tehtävän? Ranskalainen astrologi ja kirjailija Irene Andrieu on elämäntyössään tutkinut karma astrologia. Hänen teoksista löytyy erittäin mielenkiintoisia ja osuvia havaintoja astrologiseen karma ajatteluun. Valitettavasti teokset eivät löydy englanniksi. Vuosien varrella asiakkaat ovat opettaneet minulle että karmatulkinnalla voi olla suuri vaikutus elämään. Erään asiakkaan palautteesta:

 

Karmakartta on kuin avaisi oven sisimpään ja vieläkin kauemmas. Mun karmakartta ei ollut sellainen kuin olisin toivonut mutta kun tunne oli vapauttava kun hyväksyin tavallaan asiat jotka sielussani jo tiesinkin. “En enää seiso pysäkillä odottamassa, koska elämäni ottaa minut kyytiin” . pelkoni elämääni kohtaan on hävinnyt. Minä elän. Otan vastaan kaikki kokemukset myötätunnolla ja olen aika onnellinen. Ennen kuin sain karmakarttani, en tiennyt miksi olen täällä, mikä on tehtäväni. Karmakartassani se sanottiin niin suoraan, että toistaakseni itseäni, sen minkä jo sieluni tiesi, avautui egollenikin. Toteutan nyt elämäntehtävääni ilolla ja koen että muuta ei tarvikkaan.

 

 

Andrieu antaa oman näkemyksen karmasta ja hallitsijaplaneettojen merkityksen kartalla:

Huolimatta kaikista syntymäkartoissa ilmenevistä suunnitelmista tietyillä ihmisillä on erityinen karminen suunta, joka tuntuu ohjaavan heitä punaisen langan tavoin kohti hallitsijaplaneetan osoittaman henkisen tien oivaltamista. Kyseessä on oman itsensä etsintä ja omien potentiaalien oivaltaminen, joka syntyy tiettyjen kokemusten kautta. Tämä ihmiselle osoitettu ohjelma ilmenee eräänlaisena vihjeenä, joka menee kaiken muun kokemuskentän yli. Tämä ensisijaisen karmisen suunnan linja on kirjattu perinteisiin aspekteihin, pienempiin tai pääaspekteihin, jotka yhdistävät hallitsijaplaneetat kuunsolmuihin.

Kyseisen planeetan voidaan ajatella olevan yhtä lailla eteläinen kuin pohjoinen hallitsijaplaneetta kuunsolmuille. Heti kun jompikumpi hallitsijaplaneetoista on sidoksissa huomattavan asemansa kautta kuunsolmuihin, sen energia puuttuu elämäämme kuin ”kysymysmoottori”, joka pitää meidät valppaina arkisissa toimissamme. Tuolloin kuunsolmujen hallitsijaplaneettojen työn suuntaa leimaa niin voimakkaasti tiedostamattomuus, että tehdyt valinnat suuntutuvat spontaanisti suuntiin, jotka ovat välttämättömiä. Ne ihmiset, joilla on tämä vaativa ”suojelusenkeli”, hoitavat muita paremmin kykyään hyötyä saamistaan kokemuksista ja kykyään hyötyä niistä henkisessä kasvussaan.

 

Tämä ei tarkoita, että heidän elämänsä olisi jotenkin helpompaa, päinvastoin. Ne ankarat haasteet, jotka liittyvät hallitsijaplaneettoihin, jotka ovat aspektissa suhteessa kuunsolmuihin, ovat monilukuiset ja juuri kuunsolmut aiheuttavat tapahtumien umpikujia jopa enemmän kuin muutoin. Voimme todeta yksinkertaisesti, että kyseinen henkilö ei mitä ilmeisimmin voi eksyä noihin umpikujiin, sillä energia tulee heti väliin estämään kokemuksen ja johdattaa harhautuneen oikealle polulle projektissaan.

(Tämä teksti koskee ainoastaan erikoiskarmoja. Kartallasi on monta eri tapaa tarkastella karmallisia tekijöitä.)

          Tekstin käännös Sini Sovijärvi ja tarkennus Heli Nuotio

 

            Toivon että saan jatkossakin auttaa ihmisiä löytämään omaa potenttiaaliaan karma astrologian avulla.

 

 

5 Comments
 • Anne
  Posted at 13:59h, 18 marraskuu Svara

  Katsotaanko karma kuunsolmujen hallitsijoiden mukaan ?
  Kumpaa kuunsolmua käytetään, todellista vai laskennallista ?

  • Anne
   Posted at 12:19h, 24 marraskuu Svara

   Hei,

   katsotaan kuusolmun huoneen hallitsijan mukaan.

   terv,

   Anne

 • Anne
  Posted at 19:52h, 19 marraskuu Svara

  Ymmärsinkö nyt oikein, että kuun solmujen hallitsijaplaneetoista katsotaan karma ?

  • Anne
   Posted at 12:18h, 24 marraskuu Svara

   Hei,

   kyllä ymmärsit oikein!

   Terv, Anne

 • Anne
  Posted at 14:23h, 02 helmikuu Svara

  Tämä teksti kertoo erikoiskarmoista, eli ei koske muita karmatekijöitä kartalla.

Post A Comment