Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Astrologian Peruskurssi 23.4.-24.4.2022 Vaasa

23 huhtikuun @ 3:00 pm - 24 huhtikuun @ 5:00 pm

Kurssilla käydään läpi mm. seuraavia asioita. Mitä astrologia oikein tarkoittaa? Miten ymmärrän oman syntymäkartan ja sen symbolit? Astrologian peruskurssilla opit ymmärtämään mistä syntymäkartta koostuu. Saat henkilökohtaista apua karttasi tulkitsemisen kanssa paikan päällä. Osallistuaksesi et tarvitse mitään ennakkotietoa astrologiasta, pelkästään kiinnostusta oppia uutta ja löytämään avaimia oman kartan ymmärtämiseen.
Astrologisen kartan tulkintamuotoja on monia, niin kuin sen teemoja. Sen vuoksi aloitamme merkeistä, planeetoista ja huoneista ja niiden yhteisvaikutuksesta. Tämän kurssin jälkeen astrologinen kartta ei ole enää sinulle vieras kieli ja sinulla on tarvittavat eväät halutessasi jatkaa tätä mielenkiintoista tutkimusmatkaa myös itsenäisesti.
Kurssin opettajana toimii astrologi ja kirjailija Anne Sundell. Anne on opiskellut astrologiaa 90-luvusta lähtien ja hänellä on kansainvälisesti hyväksytty astrologian koulutus. Anne opettaa myös astrologisessa koulutusohjelmassa. Peruskoulutukseltaan hän on sairaanhoitaja ja valtiotieteiden maisteri. Anne on myös Suomen Ammattiastrologien puheenjohtaja.
Kurssi sisältää syntymäkarttasi laskettuna ja printattuna, kaikki luentomateriaalit ja henkilökohtainen ohjaus kartan tulkintaan. Tällä kurssilla ei ole mitään tyhmiä kysymyksiä ja saat heti vastauksia ja tarvittavaa apua astrologian askarruttaviin kysymyksiin.
Kurssa järjestetään: 23-24.4.
Lauantaina 23.4 koulutuspäivä alkaa klo 15.00, sunnuntaina 24.4 klo 10.00.
Koko viikonlopun kurssihinta on 95 €. Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen pia@helmisatama.com ja kyselyt osoitteeseen: astrologiservice@gmail.com
Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kurssi tulee maksaa ennakkoon. Mikäli et pääse osallistumaan saat rahasi takaisin lääkärintodistusta vastaan. Mikäli kurssille ei tule tarpeeksi osallistujia, maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. Viimeinen ilmoittautumispäivä kurssille on 17.4.
Kurssi järjestetään HelmiSataman myymälän tiloissa, Kauppapuistikko 27, Vaasassa.
Kurssin aikana sinulle on mahdollisuus juoda kahvia sekä teetä (lusikat, kupit, kahvia, teetä ja sokeria löytyy). Tilassa on myös mikroaaltouuni ja pieni jääkaappi, välipalojen ja eväiden säilytykseen. Astiat täytyy tuoda mukana. Sunnuntaina on mahdollista lounastaa Red Sea Cafessa, jossa buffet lounas. Lähistöllä on myös pizzerioita, sekä R-kioski ja K-kauppa.
Tervetuloa Mukaan!
Pia ja Anne