Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ihmissuhde ja Karma Astrologia Kurssit lapissa Ylläksellä

15 syyskuun, 2021 @ 8:00 am - 5:00 pm

Astrologiset kurssit  (ihmissuhde ja karma astrologia) la-la rytmillä.

Kurssi I 30.10-6. 11 

Kurssi II 6.11- 13.11 2021

 

Kurssihinta 480,-/hlö sisältää majoittumisen liinavaatteineen ja pyyhkeineen Ylläs Feeniksessä 2 hengen huoneessa, lauantai on tulo- ja lähtöpäivä, sunnuntai on lepopäivä ja opintoviikon teemoihin omaehtoista orientoitumista tai ympäristöön tutustumista.

Viikolla ma-pe puolihoito (aamiainen ja päivällinen) lauantaina lähtöaamiainen.

Sirpa Kormaz vastaa järjestelyistä ja emännöi paikan päällä.

 

Astrologiasta

Oman astrologisen peruskartan tulkitseminen planeettojen, niiden hallitsijoiden, aspektien ja huoneiden avulla on aina antoisaa, vaikka sitä olisikin jo entuudestaan tutkinut. Kursilla on tarkoitus löytää kartan tekijöitä ihmissuhdeteemoissa, miten käsittelet tai tulet toimeen itsesi ja muiden ihmisten kanssa. Otetaan esille myös synastria (yhteistekijä) -teemoja eli verrataan halutessasi toisen henkilön karttaan (tarvitaan kyseisen henkilön lupa käsitellä hänen karttaansa). Kurssilla ollaan vuorovaikutuksessa kaikkien kanssa, ei pelkästään luentoja. Voit olla aloittelija tai jo oman karttasi tuntija. Aikaa on maanantaista perjantaihin, intensiivisesti. Kaikki keskustelut ja tiedot pysyvät ryhmämme sisällä.

Eija Sundberg on pitkänlinjan astrologian harrastaja (90-luvulta), käynyt lukuisia kursseja ja luentoja läpi mm. Helsingissä, Tampereella, Matkussa ja Kreikassa (Marja-Liisa Niemi-Mattilan vetämänä). Hän kuuluu Suomen Astrologiseen ja Tampereen Astrologiseen Seuraan. Hän on vetänyt myös reilun kymmenen vuotta intensiivistä pienryhmää Lahden alueella. Hänellä on pehmeä, kannustava ja empaattinen ote kartan tutkiskeluun.

Kun haluamme päästä askeleen syvemmälle pohtimaan teemoja, kuten mistä olen tullut tähän elämään tai mihin suuntaan minun pitäisi nyt kehittyä, karma-astrologian avulla pääsemme enemmän jyvälle siihen. Kursilla opit löytämään omat henkilökohtaiset lahjat ja haasteet astrologiselta kartaltasi ja saat uusia oivalluksia koskien omaa elämää ja omia ihmissuhteita karmallisesti.

 

Anne Sundell toimii kurssien karma-astrologian opettajana ja hänellä on käytännönläheinen lähestymistapa aiheeseen. Opetus tapahtuu osalta osallistujien omien karttojen pohjalta, ja sillä tavalla pääset paremmin ymmärtämään omia henkilökohtaisia astrologisia teemoja omassa elämässäsi.  Anne on tutkinut astrologiaa 90-luvulta lähtien, ja hänellä on kansainvälinen astrologinen tutkinto. Hän toimii tällä hetkellä astrologisen koulutusohjelman yhtenä opettajana ja on aktiivinen Suomen Ammattiastrologien parissa ja myös kansainvälisesti astrologian parissa.

Henkilökohtainen ohjaus karttasi kanssa on osa kurssia. On myös mahdollista saada yksilöllisiä  tulkintoja astrologeilta paikan päällä.

 

Tule mielenkiintoiseen, mieltä avartavaan ja taatusti unohtumattomaan seikkailuun henkisellä ja fyysisellä matkalla meidän kanssa jylhien Ylläs -maisemien keskelle!

Sirpa, Eija ja Anne

 

Ilmoittautumisia ja kysymyksiä: info@yllasfeeniks.fi

Tiedot

Päivämäärä:
15 syyskuun, 2021
Aika:
8:00 am - 5:00 pm

Järjestäjä