Psykologinen Astrologia Tampere

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Psykologinen Astrologia Tampere

24 maaliskuun, 2019 @ 12:00 - 17:00

Astrologinen kartta voi olla kuva ihmisen psykologisesta maailmasta. Useampi tuore tutkimus on osoittanut, että astrologialla ja psykologialla on yhtäläisyyksiä.

Astropsykologian yhden koulukunnan, sveitsiläisen Swiss Huber Psychological Astrology School mukaan ”Elämän kello” on taas noussut astrologisen maailman valokeilaan. On kuitenkin olemassa myös uusi tarkempi menetelmä, millä voit seurata karttasi psykologisia kehitysvaiheita. Luennolla tutkitaan, miten voimme kartan avulla tutustua omaan psyykeeseemme.

Annella on yli 20 vuoden kokemus astrologiasta. Koulutukseltaan hän on kansainvälinen sairaanhoitaja, valtiotieteiden maisteri ja kirjailija. Anne on kouluttautunut MISPA (Mercury Internet School of Psychological Astrology, Lontoo), Diploma Course MISPAksi ja ja on APAI:n (Association of Professional Astrologers International) jäsen.

Tällä hetkellä Anne on Suomen Ammattiastrologien varapuheenjohtaja ja OPA:n (the Organization for Professional Astrology) lähettiläs ja edustaa Suomea kansainvälisesti. Suomessa Anne on opiskellut astrologiaa 90- luvulta lähtien Maija Urmaksen johdolla. 

Tiedot

Päivämäärä:
24 maaliskuun, 2019
Aika:
12:00 - 17:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
http://tamastro.fi/tapahtumat/