Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Terveysastrologian Perusteet

8 toukokuun, 2021 @ 10:00 am - 4:00 pm

Astrologia voi myös toimia välineenä terveysongelmien tutkimiseen. Terveysastrologia voi nähdä  eräänlaisena kehon kosmisena säätiedotuksena ja tarjota tietoja terveyshaittojen ennaltaehkäisyyn.

Mitä muita hyötyjä terveysastrologiasta voi olla? Millä tavalla voit esimerkiksi käyttää tietoa planeetta sykleistä terveytesi edistämiseen? Ja mistä lähdetään tutkimaan terveyttä astrologiselta kartalta?

Anne Sundell on kansainvälinen sairaanhoitaja (BSN Honors) ja hänellä on diploma psykologisen astrologian kansainvälisestä koulutusohjelmasta (Dip. MISPA). Opiskellessaan hän on myös lukenut hoitotiedettä. Terveysastrologian perusteissa tutkimme mitä terveys tarkoittaa ja miten astrologia voi olla avuksi sen löytämisessä.

On suositeltavaa käyttää omaa karttaasi kurssipäivän aikana. Karttaesimerkkejä otetaan etukäteen vastaan s.postiin astrologiservice@gmail.com ja käytetään anonyymisti. Kurssi nauhoitetaan ja jos et pääse osallistumaan paikan päällä, saat nauhoitteen kurssin jälkeen.

Hinta on 69e (sis.alv.) ja siihen sisältyy kurssimateriaalit (nauhoitus ja pdf). Imoittautumiset ja kyselyt ylläolevaan s.postiin. Sielunmatkalla karman ja sielun koulutusohjelmassa olevat opiskelijat saavat alennusta kurssista!

 

Tervetuloa Mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
8 toukokuun, 2021
Aika:
10:00 am - 4:00 pm
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , ,

Järjestäjä