Karma Astrologian Alkeet 6-7.6.2020 Zoom

Karma Astrologian Alkeet 6-7.6.2020 Zoom

Kurssipäivien aikana käydään läpi karma-astrologian perusteet. Miten karma-astrologia eroaa muista astrologisista haaroista? Millä tavalla voidaan karmallisesti lähteä tulkitsemaan astrologinen kartta? Mitä hyötyä minulla voi olla karma-astrologian opiskelusta?
Kurssipäivät ja aikataulu: 6.6-7.6. 2020 klo 10.00-16.00 
Kurssilla tutustutaan mm:
 
Karma ajatteluun
Karmallisiin tulkitsemisteorioihin
Miten katsoa karma omalta kartalta?
Miten kama-astrologiaa voi hyödyntää omassa elämässäsi? (Tehtävät, lahjat, karmalliset suhteet, karma-transiitit)
Erilaisiin karma karttoihin (karma horoskooppeihin)
Karma-Astrologia antaa työkaluja omien vahvuuksien sekä haasteiden ymmärtämiseksi syntymäkartan ja karmallisten karttojen perusteella.
On suositeltavaa käyttää omaa syntymäkarttaa ( tai jonkun muun karttaa jos on lupa siihen) kurssin aikana. Jos haluaa voin käyttää karttaasi anonyymisesti esimerkkinä kurssin aikana. Muuten käytän opetuksessa myös esimerkkejä tunnettujen henkilöiden elämästä.
Annan kurssin aikana neuvoja mistä voisit löytää enemmän ja syvempää tietoa karma-astrologiasta. Yritän myös kurssin aikana huomioida kaikkien henkilökohtaiset kartat.
logo.png
Kurssi toteudutaan Zoom ohjelman avulla ja sitä nauhoitetaan. Saat ennen kurssin alkua linkki s.postiisi, minkä avulla pääset mukaan opiskeluhuoneeseen.
Suorittamasi kurssin jälkeen saat kaiken kurssimateriaalin ja katseluoikeuden kurssilta tehtyyn nauhoitukseen. 100% läsnäolo ei ole pakollinen kurssin aikana.
Kahden päivän kurssimaksu on 124e (sis alv). Siihen sisältyy myös materiaalit ja minun tekemät kartat. Maksu voi suorittaa myös osamaksuna seuraavasti:
Karma-astrologia kurssi erä 1 = 62 € ja erä 2 = 62 €
 
Maksut tulee olla suoritettu normaalisti ennen kurssin alkua, eli ensimmäisen erän ennen kurssin alkua ja seuraava erä seuraavan kuukauden aikana.
Voit myös suorittaa kurssimaksun linkin avulla paypalin kautta: 
 
 
 
Tervetuloa!
No Comments

Post A Comment