Mitt liv som Sjörövare

Mitt liv som Sjörövare

Karmisk Astrologi

Margareta Hedin, astrolog, influencer och skribent

Först Publicerad i Astrobloggen, Damernas Värld

Jag lovade ju att jag skulle berätta om hur jag upplevde min Karmiska Astrologi Tolkning som jag fick av Anne Sundell för någon vecka sedan.

 

Det var verkligen jätteintressant eftersom hon gav en mycket tänkvärd och annorlunda tolkning av mitt födelsehoroskop med många aha upplevelser och även vinklingar som jag inte själv sett. Grunden är samma – men Annes sätt att läsa in karmiska kopplingar är nytt för mig. Asteroiderna, månknutarnas mening och placering i husen tolkades lite nytt för mig och hon gav en fördjupning av betydelsen av retrograda planeter och de yttre planeterna.

Jag tyckte att det var jätteroligt att höra om mina tidigare liv och hur hon tolkade dem.

Inte helt oväntat syntes mötet mellan styrkan och svagheten och idealismen som ett mönster jag burit med mig. Ja, med andra ord Vädur/Skorpion i mötet med Neptunus och Fiskarna.

 

Det är tydligt att hon fick upp en vild och otyglad själ, en frihetsälskande idealist som inte bangade för något.  Anne såg mig som outlaw i något liv, som sjörövare (i Karibien) i ett annat och tydligen har själen fortsatt i samma spår i de efterföljande inkarnationer.

Temat tycks vara att ha haft svårt att acceptera svennelivet, problem med auktoriteter och äventyrs och frihetslängtan tycks vara ett tema för mig.

 

Böcker/filmer som jag identifierat mig med är bland annat ”Borta med vinden” – där jag kände totalt frändskap med Scarlett O’Hara. (Många tolkar ju den karaktären som arketypisk vädurskvinna). Redan som barn beundrade jag hennes företagsamhet, rådighet och styrka.

Jack Sparrow i ”Pirates of the Caribbean” är verkligen en kille för mig så jag förstår att min själ inte är långt ifrån dessa egensinniga rollkaraktärer.

 

Annes tolkning speglade verkligen min personlighet och erfarenheter och gav igenkänning hela vägen… Det som togs upp är mina känslor och mönster. Jag fick en förklaring till hur och varför.

Reflektion: Jag har nog mer trott att jag som har skapat mig själv i det här livet. Efter läsningen väcktes förstås frågan: Vad är det jag själv fått bestämma i det här livet egentligen? Det verkar som att de val jag gjort, bland annat genom att bli egenföretagare och mycket annat är en direkt följd av dessa vilda tidigare inkarnationer.

 

Jag rekommenderar verkligen att ställa sitt Karmiska Horoskop och ta till sig djupdykning i själen. Den sätter ljuset på livsfrågor och teman som man kanske undrar över och behöver hjälp med att lösa.

 

Vad som också ingår i Annes tolkningar och vad vi gjorde efter den djupgående analysen av födelsehoroskopet var att se på utvecklingen i det här livet och studera de olika livsfaserna som man går igenom som människa. Jag älskade det för det!

Det gav verkligen hopp om framtiden..

Anne Sundell och Margareta Hedin i Chicago 2018

 

Anne hade i förväg gjort i ordning ett flertal olika horoskop som vi gick igenom ett efter ett.

 

Vi gick sedan Karma kartan över månnoderna – Hubert system. Denna karta läses tillsammans och parallellt med födelsekartan.
De följande kartorna är individuella och läses fristående, cykeln är 29 år.

 

Karma Nymånen (den prenatala nymånens horoskop)
Mitt Familjära karma horoskop som vara 8-28 års ålder
Mitt Individuella Nymåne horoskop
Mitt Transcendentala horoskop – som varar från 66 års ålder till dess jag dör.
Denna metod är utformad av Claude Weiss och Verena Bachmann.

 

Sist räknade Anne ut att jag hade en specialkarma. Dessa är synnerligen ovanliga och berättar om att själen valt en speciell väg att följa detta livet, ifall man vill genomföra detta. Specialkarmor baserar sej på uträkningar av aspekter mellan Månknutarnas härskarplaneter. Min specialkarma har att göra med planeten Jupiter, och den är i stort sett en lyckosam karma, som ger mej möjligheter att lyckas och utvecklas i livet och i synnerhet i karriären, mycket mer än andra. Denna karma sätter ofta en stark prägel på förhållandet mellan fadernssn släkt och individen, den kan berätta om att personen gör ett rejält klasslyft i detta liv. ….

Läran om specialkarmor har sin grund i den franska astrologen Irene Andrieus studier av dessa.

(I mitt fall hade nog pappa som gjort klassresan redan så jag hade bara att hänga på.  Genom honom var livet på många sätt en curlad bana för mig).

Jag rekommenderar verkligen den intresserade att ställa sitt Karmiska Horoskop – och unna sig denna djupdykning i själen. Läsningen sätter ljus på livsfrågor och teman som man kanske undrar över och behöver hjälp med att lösa.

Reflektion i efterhand: Jag har nog mer trott att det är jag som har skapat mig själv i det här livet. Efter läsningen väcktes förstås frågan: Vad är det jag själv fått bestämma i det här livet? Är allt förutbestämt? Det verkar som att de val jag gjort, bland annat genom att bli egenföretagare och mycket annat är en direkt följd av dessa vilda tidigare inkarnationer.

Den som är intresserad av en reading med Anne Sundell kan kontakta henne via hennes hemsida. Klicka på röda länken så kommer du dit direkt.  Astroservice.fi/sv

 

 

No Comments

Post A Comment