United Astrology Conference

United Astrology Conference

Hur skall man beskriva hur ett event som United Astrology Conference känns för en astrolog? Närmast som ett astrologiskt himmelrike. Det är väl lite samma sak som att befinna sej i samma hiss som din favoritförfattare, eller äta middag bredvid din idol inom musiken. Att plötsligt dela utrymmen med de absolut bästa och mest kända i den astrologiska världen. Att hela tiden stöta på kända ansikten. De som du följer på Youtube och Instagram, de vars böcker som öppnat ny kunskap och utvecklat dej som astrolog. De peroner som du skulle kunna intervjua i timmar. Det är verkligen värt besväret att delta.

 

Varje dag var späckad av information och det var omöjligt att välja mellan 14 olika föreläsningar som gavs samtidigt. Där fanns allt som du någonsin kan tänka dej vara intresserad av, och efter några dagars intensiva studier kändes det nästan som om du inte kunde ta in mera nytt. Och jag visste vet att det kommer att ta ett bra tag att smälta allt detta.

 

OPA (Organization for Professional Astrology) Satelliterna från olika länder

 

Och alla nya kontakter! Människor som kom fram till dej och berättade att de sett din Instagram, eller fb sida och ville diskutera. Ett helt hotell fullt av astrologintresserade från alla världens hörn. Visitkorten samlades på hög. En blandning av nybörjare och gamyler, av proffs och lekmän, men alla med samma mål. Att få djupdyka i astrologisk kunskap, att dela med sej av sina erfarenheter och insikter. Det var verkligen något som de flesta föreläsnarna även gjorde, friskt delade med sej av sina teorier och gärna eftersände mer information till de som var intresserade. Diskussionerna gick stundvis heta, åsikterna gled isär men sist och slutligen var alla medvetna om hur liten den astrologiska världen fortfarande är, och den välkomnande och öppna sfären tog över.

 

Allt fanns. Ville du ha en astrologisk tatuering? Ett astrologiskt fotografi? Kläder i alla färger och former. De största astrologiska föreningarna representerade. En tolkning av en kändisastrolog kanske?

Och för många den mest fruktade delen, bokhandeln. Jag hade förberett mej för den genom att packa lätt och ha en hel del med utrymme och även vikt för bagaget hem. Några deltagare hade med sej böcker hemifrån, för att få dem signerade av sin favvo astrolog.  Endel upplagor sålde snabbt slut, och såklart blev det att välja noga vad som kunde vänta, eller vilka titlar som möjlightvis var lättare att få tag på. En finsk astrologs bok fanns även representerad vilket gladde mej. Sedan var det bara att se sej omkring efter astrologen som skrivit boken du just köpt för att få en signering…

 

 

Jag med Maurice Fernandes senaste bok som sålde slut

 

 

Hela det veckolånga evenemanget avslutades med en bankett som närmast kan liknas vid en oskarsgala. Där pris delades ut och de astrologer som gått före oss hedrades i ljud och bild. Det var en både mäktig och sentimental tillställning som knappast lämnade någon oberörd.

Om du missat denna gång så kan jag trösta dej med att nästa UAC redan är under planering, och där kommer ännu flera stora astrologiska föreningar att delta. Så vi ses igen om fyra år!

 

 

No Comments

Post A Comment