Karmatulkinta

189,00

Sisältää tietoa siitä mistä olet tullut tähän elämään, mitkä sinun karmalliset läksysi ovat, karmahoroskooppi, ja syntymähoroskoopin tulkinta karmallisessa valossa. Tulkinnassa tutkitaan syntymäkartan ohella myös karmakartta ja syklikartat.

Varasto loppu

Jokaisen kartalla on yleensä pari teemaa mitkä nousevat voimakkaaksi karmateemoiksi ja siksi ovat tärkeitä erityisesti huomioida ja työstää tässä elämässä.
Karma tulkinta auttaa sinua ymmärtämään miten karma toimii, miten se ilmenee elämässäsi ja miten voit hyödyntää karmallisia tekijöitä mm. ihmissuhteiden ja elämäntehtävän ja kasvusuunnan suhteen.

Tämä tulkinta toimitetaan sinulle nauhoitettuna mp4-videon muodossa karttojen kera s-postiin. Karmatulkinnassa tutkin syntymäkarttasi erilaisilla karma-astrologisilla tekniikoilla. Tulkinta sisältää tietoa siitä, mistä olet tullut tähän elämään, mitkä sinun karmalliset läksysi ovat ja minkälaisia taitoja työstät ja jalostat mahdollisesti tämän elämän aikana. On mahdollista esittää kysymyksiä minulle ennen tulkinnan tekoa, jos sinulla on asia mihin haluat, että keskityn tulkinnan aikana.

Tulkinta sisältää syntymäkartan lisäksi: karmahoroskooppin ja uuden kuun syklikartat (4kpl) valossa. Tulkinta sisältää yhteensä 6 karttaa. Tähän sisältyy myös tulkinnan jälkeinen zoom-tapaaminen, josta voimme sopia erikseen.

Tulkintaa varten tarvitsen sinulta syntymäpäiväsi, syntymäkellonajan ja paikkakunnan. Jos et ole varma syntymäajasta tai se ei ole tiedossa, karma-tulkinta on silti mahdollista tehdä, mutta tärkeää olisi kuitenkin syntymäajan ilmoittaminen, jotta saadaan mahdollisimman tarkka tulkinta sinulle.

Kun olet tutustunut tulkintaan, on mahdollista varata zoom-tapaaminen kanssani, missä käydään läpi tulkinnan teemat ja voit esittää kysymyksiä.

Jos sinulla nousee kysymyksiä koskien tulkintaa, voit olla minuun yhteydessä s-postitse: astrologiservice@gmail.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Karmatulkinta”