Luento: Elämän ja Kuoleman Astrologia 26.3. klo: 14.00-16.00

39,00

Elämän ja Kuoleman Astrologia

 

Mitä voidaan päätellä astrologisesti tulo- ja lähtösykleistä kartalla?

Entä mitä astrologia voikertoa suvun jatkumon kannalta?

Luennolla käsittelemme elämänlangan ääripäitä, tämän hetken

astrologisten tietojen valossa.

Henkisessä astrologiassa kuolema voidaan nähdä ikään kuin yhtenä siirtymänä toiseen vaiheeseen ja hetkenä, jolloin sielu jatkaa matkansa kaikkeudessa. Tabu nousee ehkä siitä, että astrologian ajateltaisiin jotenkin ennustavan henkilön kuolemaa, tai määrittelevän henkilön elinikää, mikä olisi eettisesti hyvin vastakkaista toimintaa. Minulta kysytään kuitenkin aika usein, milloin tietyn henkilön karma olisi ns. ”valmis” tai suoritettu. Ja yhtä vähän, kuin kuolemahetkeäkään, sitä voi määritellä pelkästään astrologisesta kartasta.
Elämäni aikana olen saanut mahdollisuuksia olla mukana sekä henkilöiden tulohetkellä maailmaan, sekä poistumishetkellä tästä maailmasta. Astrologisesti se on kiehtovaa ymmärtää kartan avulla, kun pystymme ymmärtämään, millä energialla olemme tulleet tänne ja samalla tavalla pystymme myös ymmärtämään, millä energioilla lähdemme tästä eteenpäin. Niin kuin syntymä, on kuolemakin mielestäni yhtä yksilöllinen, tutkimalla sitä voi saada lisää ymmärrystä elämämme tarkoituksesta. Kuoleman kokeminen elämässämme voi myös näyttää meille tärkeitä ajankohtia oppiaksemme uutta, meidän tämänhetkisestä elämästä.
Elämänkaaren astrologisessa luentosarjassa 26.3. pidettävän Elämän ja Kuoleman astrologia luennon aikana avaan näitä astrologisia teemoja ja oivalluksia syvemmin.
Astrologia perustuu aina kokonaiskuvaan ja kertoo meille jotain jokaisen henkilön omasta matkasta, niin elämässä, kuin kuolemassakin.
Tervetuloa Mukaan! ✨
Luennosta tulee tallenne minkä saa omaksi luennon jälkeen. Esimerkkikarttoja toimitetaan osoitteeseen astrologiservice@gmail.com hyvissä ajoin ennen luentoa.
Syntymä tietoja ei näytetä luennon aikana eikä luennolla määritellä kenenkään kuolinaikaa. Linkin kautta pääset mukaan. Hinta 39€.

Luennosta tulee tallenne omaan käyttöön. Esimerkkikartat toimitetaan osoitteeseen

astrologiservice@gmail.com, hyvissä ajoin ennen luentoa.

 

Tervetuloa mukaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luento: Elämän ja Kuoleman Astrologia 26.3. klo: 14.00-16.00”