Sielunmatkalla Uusi Astrologinen 3-vuotinen Koulutusohjelma

Sielunmatkalla on karma-astrologian & sieluastrologian koulutusohjelma. Koulun ovat perustaneet astrologit Anne Sundell, Heli Nuotio ja Johanna Vilén keväällä 2020.

Koulutusohjelman vuosi rakentuu 6 moduulista, joista jokainen kestää kuusi viikkoa. Kunkin moduulin aikana opiskelija perehtyy moduulin aiheeseen erilaisten tekstien, videoiden ja äänitteiden avulla ja tekee moduuliin kuuluvat tehtävät. Tehtävien tekeminen on edellytys todistuksen saamiselle, muuten ne eivät ole pakollisia.

Koulutus on verkkomuotoista itseopiskelua, mutta siihen kuuluu myös live-tapaamisia zoom-alustalla. Noiden tapaamisten aikana keskustellaan eri tavoilla opiskeluun liittyvistä asioista, jotka askarruttavat opiskelijan mieltä sekä vastataan moduulin aikana syntyneisiin kysymyksiin moduulin
aihealueista.

Karma-astrologialla ja esoteerisella astrologialla on yhteys toisiinsa. Karma-astrologia perustuu intialaiseen karma-ajatteluun sekä jälleensyntymään, jonka mukaan sielu ei kuole, vaan kehittyy lukemattomien elämien aikana.

Euroopassa karma-astrologialla on vahvat juuret teosofiassa. Karma-astrologia osoittaa haasteitamme ja vahvuuksiamme, joita ymmärtämällä voimme elää tarkoituksenmukaista elämää ja haastaa itsemme pois toistuvista, haitallisista käytösmalleista. Karma-astrologia voi osoittaa millä elämän alueella on sielumme palo.

Esoteerisesta astrologiasta on erilaisia lähteitä olemassa, mutta voisiko sanoa kattavin tietolähde on Alice A. Baileyn Esoteric Astrology -teos. Bailey vastaanotti tiedon telepaattisesti tiibetiläiseltä mestari Djwhal Khul’ta ja kirjasi sen 24 kirjaan, joista astrologiakirja on yksi. Esoteerinen astrologia pohjaa myös ns. ajattomaan viisauteen.

 

Jos haluat tietää lisää koulutusohjelmasta www.sielunmatkalla.fi

Kommentoi