Astrologia Maailmankartalla

Tiesitkö, että syntymäkarttasi pohjalta lähtee planeetoista linjoja läpi koko maailman? Meille kaikille löytyy yksilöllisiä paikkoja maailmalta missä voimme tavallaan toteuttaa karttamme eri puolia ja potentiaaleja ja tätä kutsutaan paikkallisastrologiaksi tai astrokartografiaksi (astrogeografia). Voit siis tutkia karttaasi eri maissa ja kaupungeissa ihan jokaisen paikan kohdalla, mihin matkustat maailmassa.
Astrologiassa tätä kutsutaan Astrokartografiaksi ja voit tutkia sitä esim astro.com ilmaissivun kautta.  Tämä voi ehkä myös valaista, miksi viihdymme joissain paikoissa hyvin ja miksi meitä kiinnostaa tietyissä kohteissa tehdä eri asioita.

Jos vietät pidemmän aikaa jossain toisessa kaupungissa maailmalla, voit myös muuntaa omaa syntymäkarttaasi sen paikan mukaan. Sitä kartta kutsutaan Relocation-  kartaksi. Tästä voit päätellä minkälainen ajanlaatu tässä paikassa on vastassa, minkälainen karttasi olisi ollut, jos olisit syntynyt siellä?

Relocation karttaa voi olla myös mielenkiintoista tutkia jälkikäteen, kun on viettänyt lomia tai asunut eri paikoissa. Missä viihdyt eniten? Missä koit haasteita? Ja vaikka sunnitelessasi mihin päin maailmaa voisi suunnata seuraavaksi?

Haluaisitko tietää missäpäin maailmaa menestyisit parhaiten? Missä voisit toteuttaa tiettyjä unelmia tai mikä paikka sopisi henkiseen kasvuun? Mikä taas olisi paras paikka viettä rentouttava loma tai kokea jännittävä seikkailu? Nyt on tulossa päivän live Workshoppi  5.3. jossa voit meidän kanssa (Liisa Wiik ja Anne Sundell) päästä tutkimaan eri paikkoja ja kaupunkeja ympäri maailmaa. Workshopissa käymme läpi astrokartografian perusteita ja sitä miten pystyisit hyödyntämään ja käyttämään niitä esimerkiksi omissa matkasuunnitelmissasi. Tästä saat myös tallennetta.

Jos sinua kiinnostaa tietää mikä voisi olla henkilökohtainen kokemuksesi jostakin tietystä paikasta, otamme vastaan osallistujien omat esimerkkikartat, joita käytämme workshopin aikana. Astrokartografiassa käytetään myös hieman erilaisia tekniikoita kuin ns. normi astrologiassa (esimerkkiksi paran linjat), ja opit myös miten näitä voi hyödyntää oman karttan tutkimisessa.

Tämän lisäksi opimme mitä relokaatiokartta tarkoittaa ja mitä se voi kertoa sinulle tietyn paikan ajanlaadusta.

Tervetuloa Mukaan!

 

Linkin kautta pääset mukaan: https://www.campwire.com/buy_flexible/0eea43c6-acaf-47c4-b027-f6ec34aee7fc

Kommentoi