Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aspektit Kartalla

25 tammikuun @ 8:00 am - 3 helmikuun @ 5:00 pm

Aspektit kartallasi -verkkokurssi 

 • alkaa tiistaina, 25.1.
 • kesto 6 viikkoa
 • hinta 31.12.2021 asti 109€ ja 1.1.2022 alkaen 129€ (molemmissa osamaksumahdollisuus)

 

Aspektit ovat syntymäkartalla olevien tekijöiden välisiä jännitteitä, joista voi muodostua kartalle erilaisia kuvioita. Aspektit kuvaavat planeettojen ja muiden kartalla olevien tekijöiden välisiä suhteita toisiinsa. Ne ovat siis käytännössä yksinkertaisia geometrisia kulmia planeetasta toiseen. Älä kuitenkaan huolestu jos geometria ei ollut lempiaineesi, se ei haittaa!

Kuulostaako haastavalta? Ei haittaa! Juuri siksi tämä kurssi on luotu! Olemme saaneet paljon kurssipyyntöjä aspekteista ja niiden käytännönläheisestä opastuksesta joten tässä se nyt on – ihka ensimmäinen kokonaan aspekteille omistettu kuuden viikon verkkokurssi!

Aspektit ovat olennainen osa astrologiaa ja sen ymmärrystä. Kurssilla käymme läpi perusaspekteja sekä niistä muodostuvia suurkuvioita. Tutkimme aspekteja myös ajallisissa teemoissa, näin saat parhaiten kiinni siitä, kuinka ne elävät sinun syntymäkartallasi.

Tämän kurssin jälkeen et katso karttaasi enää samalla tavalla vaan näet sen paljon syvemmin ja moniulotteisesti.

  • Aspektit (konjunktio eli yhtymä sekä oppositio eli vastapari)
  • Neliö ja kvinkunssi
  • Kolmio ja sekstiili
  • Aspekteista muodostuvat suurkuviot (stellium, T-risti, suuriristi sekä jumalan sormi)
 • Pikkukolmio, kultainen kolmio sekä leija

 

Lopuksi sovellamme kaikkea edellä mainittua käytännössä eli kuinka tutkit itse omalta kartaltasi aspekteja sekä teemallisesti että ajallisesti

Kurssi on hyvin käytännönläheinen, emme auta sinua vain etsimään kartan aspekteja tai suurkuvioita, vaan autamme myös ymmärtämään niiden merkityksen. Kurssiin sisältyy Kysy & vastaa -webinaari, jossa vastaamme kysymyksiin ja käymme läpi esimerkkikarttoja (kurssilaisilla on mahdollisuus tarjota omaa karttaansa esimerkkikartaksi). Webinaari pidetään ma 7.3. klo 18 alkaen, ja siitä otetaan tallenne.

Kurssialustalla Johanna ja Anne vastaavat kaikkiin mieltäsi askarruttaviin aspekteihin liittyviin kysymyksiin ja auttavat hahmottamaan tämän astrologian yhden ehkä mielenkiintoisimman perusteeman kädestä pitäen.

 

Tervetuloa! 

 

Tästä pääset suoraan ilmoittautumaan: https://www.campwire.com/buy_flexible/9ec57842-4a06-4e7c-ac7c-2608c830f888

 

Tiedot

Alkaa:
25 tammikuun @ 8:00 am
Loppuu:
3 helmikuun @ 5:00 pm
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä