Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Astrologia Maailmakartalla

5 maaliskuun @ 10:00 am - 4:00 pm

Haluaisitko tietää missäpäin maailmaa menestyisit parhaiten? Missä voisit toteuttaa tiettyjä unelmia tai mikä paikka sopisi henkiseen kasvuun? Mikä taas olisi paras paikka viettä rentouttava loma tai kokea jännittävä seikkailu?

Meille kaikille löytyy yksilöllisiä paikkoja maailmalta missä voimme tavallaan toteuttaa karttamme eri puolia ja potentiaaleja. Kirjoitin aikaisemmin lyhyesti tästä mielenkiintoisesta aiheesta, jota kutsutaan paikkallisastrologiaksi tai astrokartografiaksi (astrogeografia).

Nyt on siis tulossa päivän live Workshoppi  5.3. jossa voit meidän kanssa  (Liisa Wiik ja Anne Sundell) päästä tutkimaan eri paikkoja ja kaupunkeja ympäri maailmaa. Workshopissa käymme läpi astrokartografian perusteita ja sitä miten pystyisit hyödyntämään ja käyttämään niitä esimerkiksi omissa matkasuunnitelmissasi. Jos sinua kiinnostaa tietää mikä voisi olla henkilökohtainen kokemuksesi jostakin tietystä paikasta, otamme vastaan osallistujien omat esimerkkikartat, joita käytämme workshopin aikana. Astrokartografiassa käytetään myös hieman erilaisia tekniikoita kuin ns. normi astrologiassa (esimerkkiksi paran linjat), ja opit myös miten näitä voi hyödyntää oman karttan tutkimisessa.

Tämän lisäksi opimme mitä relokaatiokartta tarkoittaa ja mitä se voi kertoa sinulle tietyn paikan ajanlaadusta.

 

Tervetuloa Mukaan!

 

Linkin kautta pääset mukaan: https://www.campwire.com/buy_flexible/0eea43c6-acaf-47c4-b027-f6ec34aee7fc

 

Tiedot

Päivämäärä:
5 maaliskuun
Aika:
10:00 am - 4:00 pm
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,