Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kirjakauppa Era Nova; Karma-astrologian avaimet julkistamistilaisuus 13.4.2022

13 huhtikuun, 2022 @ 5:30 pm - 7:30 pm

Karma-astrologian avaimet – kirjan kirjanjulkkarit, keskustelutilaisuus ja FB-livelähetys 13.4. klo 17:30

Tervetuloa mukaan ja kuulemaan lisää karma-astrologiasta, kirjan kirjoitusprosessista ja sen saamasta palautteesta Anne Sundellin, Johanna Vilénin ja Liisa Wiikin julkkaritilaisuuteen paikan päälle  Helsinkiin kirjakauppa Era Novaan tai FB-livelähetykseen Uranuskeijun fb sivulla.

Kiinnostus sekä karmaa että astrologiaa kohtaan on viimevuosina lisääntynyt. ”Karma-astrologian avaimet” kertoo miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa, miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen kartan tulkinnassa ja samalla oman itsetuntemuksensa syventämisessä.
Käytännön tulkinnallisten työkalujen lisäksi teos tutustuttaa lukijansa astrologian kehitykseen sekä Suomessa että maailmalla. Kirja sisältää myös materiaalia, jota ei ole aikaisemmin julkaistu suomen kielellä. Kuinka moni tietää esimerkiksi, että psykologi Carl Jung oli myös astrologi? Tai että keskiajalla Suomessa vaikutti eräs maailmankuulu astrologi?

Anne Sundell on valtiotieteiden maisteri, sairaanhoitaja ja kirjailija, jolla on kansainvälinen astrologinen koulutus.  Anne toimii Suomen ammattiastrologien ry:n puheenjohtajana.

 

Johanna Vilen on kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen taideterapeutti ja astrologi ja hän toimii Ammattiastrologien r.y:n hallituksessa.

 

 

Liisa Wiik on filosofian maisteri, ammattiastrologi sekä kieltenopettaja ja hän opiskelee parhaillaan astrologiaa Sielunmatkalla-koulutusohjelmassa.

Osallistuminen läsnätilaisuuteen: ilmoittaudu ennakkoon eranova@eranova.fi. Tilaisuuteen mahtuu mukaan noin 25 henkilöä samaan tilaan.

Tiedot

Päivämäärä:
13 huhtikuun, 2022
Aika:
5:30 pm - 7:30 pm
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Tapahtumapaikka

Era Nova Bookshop Helsinki