Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tampereen Astrologinen Seura ry Luento

20 marraskuun, 2022 @ 2:00 pm - 4:00 pm

Monesti huomioimme astrologiselta kartalta pelkästään niitä asioita, jotka ovat näkyvissä ja keskityimme siihen, mitä kartalta löytyy. Yhtä tärkeää on kiinnittää huomio myös kartan puuttuviin osiin koska puuttuessaan kartalla ne voi edustaa meille yhtä tärkeä ja korostunutta teema. Planeetta ilman aspekteja toimii eri tavalla ja sen dynamiikka voi edustaa raakaversion itsestään. Tämä on oleellista henkilön elämässä ja vaikuttaa myös ihmissuhteissa. Tässä luennossa Anne kertoo meille lisää näistä planeetoista.
Anne on Ammattiastrologi ja hänellä on kansainvälisesti hyväksytty astrologinen koulutus psykologisesta astrologiasta DIp. MISPA (UK). Hän toimii koulutusohjelman Sielunmatkalla, ja on myös yksi Karma-astrologian avaimet kirjan kirjoittajista. Anne on harrastanut astrologia yli 25 vuotta ja hän toimii myös kansainvälisesti OPA astrologian järjestön kautta. Peruskoulutukseltaan Anne on valtiotieteiden maisteri ja sairaanhoitaja.
Esimerkki Karttoja voi lähettää Annelle osoitteeseen: astrologiservice@gmail.com Ei voi taata että karttasi käsitellään luennolla. Joitakin esimerkkejä otetaan mukaan.
Luento pidetään hybridiluentona, eli voit osallistua paikan päällä ja etänä (Zoom-sovelluksen kautta).
Hinnat TAS-jäsenet 5€ ja vierailijat 8€.

Tiedot

Päivämäärä:
20 marraskuun, 2022
Aika:
2:00 pm - 4:00 pm
Tapahtuma tagia:

Järjestäjä

Tampereen Astrologinen Seura ry