Astro Service

Denhär sidan är till för dej som är intresserad av astrologi och för dej som vill lära dej mer om hur astrologi fungerar.

Kurser

Astro Service erbjuder kurser både privat och i grupp

Tolkningar

Astro Service erbjuder olika typer av tolkningar och annat astrologi relaterat program

Produkter

Astro Service säljer även andra astrologirelaterade produkter.

Tjänster och produkter

Här hittar du en del av de produkter som erbjuds. Du kan beställa dem direkt från nätbutiken.

Karma tolkning

Övriga tolkningar

Karma Astrologi

Läs mer
"Om jag inte skulle ha fått din karma tolkning, skulle jag inte heller vetat vad jag har förbundit mej till i detta livet och kanske gett upp. Vetskapen om att jag valt denna väg ger mej ny kraft att fortsätta."
Läs mer
"Jag är ännu helt tagen över hur du kan "se" så mycket i kartan. Du besitter en verklig gåva!"
Läs mer
"Är du den som är intresserad av astrologi, nyfiken på vem du är och vill få en personlig astrologisk tolkning, så kan jag varmt rekommendera Anne."
Läs mer
"Tack för en intressant, mycket lärorik kurs som innehöll detaljerad kunskap och proffsig handledning!"
Läs mer
"Jag fick en tolkning för ett och ett halvt år sedan och får fortfarande nya insikter varje gång jag lyssnar på den. Mycket spännande och intressant! Förvånansvärt mycket känner jag igen mig själv i och försöker förstå mer."
Läs mer
"Tolkningen gav mig mycket att fundera på och fast jag "tror" på astrologi blir jag fortfarande så förvånad över hur saker jag stämma in."
Läs mer
"Jag fick mycket hjälp och stöd för min egen övertygelse. Du gör ett fantastiskt jobb och vilken teknik! Det har varit mig en glädje att få bekanta mig med denna."
Läs mer
"Jag blev stum av hur slående tolkningen var. Kände igen mitt liv i varje ord. Fick ömsom skratta och även gråta då jag lyssnade. Du är verkligen begåvad! Tusen tack för det viktiga och betydelsefulla arbete du gör."
Läs mer
"Jag var helt mållös efter vår träff! Jag är så imponerad över din kunskap! Helt otroligt hur väl du kände mig trots att vi inte känner varandra. Känns också på något sätt tryggt att få ett stöd av stjärnorna och planeterna för min fortsatta vandring på livets vägar. Tack än en gång!"
Psykoterapeut
Psykoterapeut
Läs mer
"Du gör verkilgen ett värdefullt jobb, som kan hjälpa människor att hitta rätt på sin själsliga resa."
Föregående
Nästa

Följ Astroservice på social media

FACEBOOK
TWITTER
Twitter feed is not available at the moment.