Karma- astrologiasta tulossa myös toiseen blogiin

Karma-astrologialla ja esoteerisella astrologialla on yhteys toisiinsa. Karma-astrologia perustuu intialaiseen karma-ajatteluun sekä jälleensyntymään, jonka mukaan sielu ei kuole, vaan kehittyy lukemattomien elämien aikana.

Euroopassa karma-astrologialla on vahvat juuret teosofiassa. Karma-astrologia osoittaa haasteitamme ja vahvuuksiamme, joita ymmärtämällä voimme elää tarkoituksenmukaista elämää ja haastaa itsemme pois toistuvista, haitallisista käytösmalleista. Karma-astrologia voi osoittaa millä elämän alueella on sielumme palo.

 

Tästä pääset haastatteluun missä keskustelemme karma-astrologiassa: 

https://www.youtube.com/watch?v=YTmTBDzurQk&t=32s

 

Tästä ensimmäiseen blogi kirjoitukseen: Blogi : Elämäsi mahdollisuudet karma-astrologian valossa – Astro.fi

Kommentoi