Minustako Astrologiksi?

Suomessa toimii tällä hetkellä erillisiä astrologisia koulutuksia ja saatavilla on monenlaisia lyhyempiä ja pidempiä kursseja. Olemme kuitenkin huomanneet, että on kasvava tarve kehittää laajempaa ja systemaattisempaa astrologista koulutusta alasta ja aihepiiristä
kiinnostuneille.

Sielunmatkalla koulutusohjelmassa toimii runkokoulutuksena kolmen vuoden opiskelupaketti, jossa voi opiskella samaan aikaan kolmea eri astrologista suuntausta esoteerista, psykologista sekä karma-astrologiaa.

Nämä kolme astrologista haaraa muodostavat opiskelukokonaisuuden, jossa opiskelijalla on mahdollisuus tutustua ja syventää osaamistaan näillä kolmella linjalla oman kiinnostuksensa mukaan. Koulutuksen osina mukana ovat myös eettisyys ja ammatillisuus. Tämän lisäksi on mahdollista valita erilaisia lisäkursseja tai webinaareja, jotka tukevat omia opintoja ja mielenkiinnon kohteita.

Tutustu opetussuunnitelmaan osoitteessa: https://sielunmatkalla.fi/koulutusohjelma/

Ilmoittaudu tai kysy lisää osoitteessa: sielunmatkalla@gmail.com

 

 

 

Kommentoi