(paino loppunut osittaisia kappaleita)

32,00

Karma-astrologinen kirja 22e + postikulut.

Saatavuus: 9 varastossa

”Karma on tapaaminen itsensä kanssa” — Edgar Cayce

Sekä karma-ajattelu sekä astrologia ovat nousussa. ”Karma-astrologian avaimet” kertoo miten karma ja astrologia liittyvät toisiinsa. Miten karma-ajattelua voi hyödyntää astrologisen kartan tulkinnassa ja samalla oman itsetuntemuksensa syventämisessä?

Käytännön tulkinnallisten työkalujen lisäksi teos tutustuttaa lukijansa astrologian kehitykseen sekä Suomessa että maailmalla. Se sisältää materiaalia, jota ei ole aikaisemmin julkaistu suomen kielellä. Kuinka moni tietää, että Carl Jung oli myös astrologi? Tai että keskiajalla Suomessa vaikutti maailmankuulu astrologi?

Anne Sundell on valtiotieteiden maisteri, sairaanhoitaja ja kirjailija, jolla on kansainvälinen astrologinen koulutus. Anne toimii Suomen ammattiastrologien ry:n puheenjohtajana.

Johanna Vilen on kuvataiteilija, ratkaisukeskeinen taideterapeutti ja astrologi ja hän toimii Ammattiastrologien r.y:n hallituksessa.

Liisa Wiik on filosofian maisteri sekä kieltenopettaja ja hän opiskelee parhaillaan astrologiaa koulutusohjelmassa.

”Oli niin tai näin, astrologia voi avata yhden ikkunan omaan sisäisyyteen ja karma-astrologia laajentaa perspektiiviä entisestään. Ken syntymäkarttansa tuntee, saa tästä kirjasta syventävä näkemystä oman taipaleensa teemoihin”

– Sari Salonen, voi Hyvin lehti 2/2022

Seppo Heinolan arvio kirjasta Vuoden Rajatietokirja 2021 kilpailussa:

Asiantuntevuutta ja  monipuolista aiheen käsittelyä edustaa kymmenikössä myös Anne Sundellin, Johanna Vilenin ja Liisa Wiikin astrologisen herkkupöydän tarjoava reinkarnaatioon pohjaava Karma Astrologian Avaimet. Kirjoittajat ovat korkeasti koulutettuja, mikä heijastuu tekstistä ja antaa kolmikolle mahdollisuuden laajentaa aihetta koskemaan myös karma-astrologian historiaa, ja minua erityisesti kiinnostanutta planeettoihin ja jumaliin  liittyväää antiikin Kreikan ja Rooman  mytologiaa.

Mytologia on ollut kirjoittajille myös polku ihmisen alitajuntaan ja sieltä nousevaan syvyyspsykologiaan, jolla on erittäin suuri rooli arkielämässämme. Onhan astrologinen kartta eräänlainen symbolinen kuva ihmisen psyykeestä, ja  kirjaa voi näin ollen  pitää – astrologiasta irrotettunakin- hyvänä  itsetuntemisoppaana. Karman laki puree ja kouluttaa ihmistä tuntee hän astrologiaa tai ei.

Mutta kirjan luettuaan varmasti tuntee ja monin kohdin itsensäkin tunnistaa; ainakin minä mitä Kaksosiin ja Saturnukseen  tulee, luonnehdinnat istuvat minuun kuin mittatilauspuku.

Kirjoittajat ovat myös rehellisiä todetessaan että edellisiin elämiin pohjaava astrologinen havainnointi on välttämättä monin osin spekulatiivista ja edellyttää siksi vaikeissa  elämäntilanteissa astrologiin turvautuvien helposti haavoittuvien ihmisten kohdalla erityistä hienotunteisuutta ja varovaisuutta. Ihmisen mielessä ei voi mellastaa kuin norsu porsliinikaupassa. Jos olisin enemmän astrologi kuin numerologia olisi tämä runsassisältöinen kirja nousut listassani hyvinkin korkealle. Kirja kuuluu lähdekirjoina käytettäviin eikä siis jää pölyttymään kerranluettuna hyllylle.

 

Lue lisää Ultra-lehden sivuilla: https://www.ultra-lehti.com/rajatietokirjaaanestys/

 

Kirjan mitat ovat: 14 x 21 x 3 cm.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “(paino loppunut osittaisia kappaleita)”