Saros-Syklit Workshop

69,00

Saroksen syklit elämässämme workshop 20.1. 10-15
Tervetuloa mukaan tähän workshoppiin, jossa sukellamme Saros-syklien maailmaan! Kyse on yli 1000-vuotisista sykleistä, jotka kulkevat yhdessä ikäänkuin ”perheissä”. Tunnettu astrologi Bernadette Brady, on kirjassaan Predictive Astrology kertonut aiheesta.  Yksi Saros-jakso on noin 18 vuotta pitkä. Se seuraa Auringon ja Kuun pimennyksiä ja jokaisella Saros perheellä on oma numeronsa. Saros-syklit mainitaankin yleensä pimennysten yhteydessä, ja ne ovat osa kollektiivista kehitystä, mutta meillä on jokaisella myös omat henkilökohtaisemmat Saros-syklimme, jotka perustuvat syntymäpäiväämme ympäröiviin pimennyksiin. Ne toistuvat ja voivat olla tärkeitä aikoja juuri meidän elämässämme.
Silti tämä tieto jää usein huomaamatta, ja harva tuntee oman Saros-syklinsä numeroa. Tässä workshopissa on tarkoitus oppia löytämään sekä seuraamaan omia henkilökohtaisia Saros- syklejä.
Karma-astrologiassa nämä syklit nähdään erityisesti elämän käännekohtina, ja ne voivat avata meille uusia mahdollisuuksia suunnata sekä syventää elämämme kehitysmatkaa.
Ammattiastrologit Anne Sundell ja Liisa Wiik toimivat workshopin vetäjinä. He ovat myös Karma-astrologian avaimet teoksen kirjailijoita, Sielunmatkalla koulutusohjelman opettajia Johanna Vilénin kanssa.
Lähetä syntymätietosi osoitteeseen: astrologiservice@gmail.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saros-Syklit Workshop”