Miksi liittyä OPAn? (The Organization for Professional Astrology)

Miksi liittyä OPA:aan?

Vuodesta 2000 alkaen OPA on tukenut astrologialoittelijoita, jo alaa osaavia sekä ammattiastrologeja kaikkialla. Tulemalla OPA:n jäseneksi sinusta tulee osa tärkeää ja jännittävää liikettä, joka on viemässä astrologiaa uudelle tasolle.

Voimme tietysti työskennellä hienosti yksinkin, mutta toiset päämääristä on mahdollista saavuttaa ainoastaan liittymällä joukkoon ja tukemalla koko astrologisen yhteisön kehitystä.

Organisaationa teemme sinusta astrologina vahvemman ja teemme astrologiasta vahvemman.

OPA tarjoaa laadukkakkaita ohjelmia kaikille asiantuntijatasoille:

  • Vapaat esitykset joka kuukausi jäsenille konferenssipuhelujen välityksellä – Jäsenet voivat jopa tarjoutua pitämään esitelmiä itse. (aloittelijat ja edistyneet tasot)
  • Aikataulu:  Vapaat kuuausipuhelut
  • Neljännesvuosittain ilmestyvä Career Astrologer lehti ja voit toimittaa lehteen omia kirjoituksia

Linkki aikaisempiin numeroihin: https://opaastrology.org/publications/career-astrologer

Tällä hetkellä Astro.com poimii artikkeleita omille sivuille tästä lehdestä.

  • OPA retriitti: Järjestämme vuosittain OPA-retriitin, joka sisältää työpajoja aloittelijoille sekä ammattia harjoittaville astrologeille. Keskitymme laatuun ja huipputason sisältöön, taitojen kehittämiseen, tukijärjestelmään sekä yksilölliseen kasvuun. (aloittelijat ja edistyneet tasot)

Minä – ASTROLOGINA: ainutlaatuinen tapahtuma, joka auttaa osallistujia käynnistämään astrologitoimintansa tai parantamaan sitä. (Valmiille toimijoille tai ajoittain toimiville)

I-Astrologer link: https://opaastrology.org/opa-certification/certification-with-opa#

Vertaisryhmätyöskentely ammattilaisille, josta mahdollisuus saada sertifikaatti: OPA:n vertaisryhmäprosessi, jossa ammattiastrologit kokoontuvat keskustelemaan miten parantaa toimintaansa. Tämän prosessin kautta on mahdollistaa saada OPA:n sertifikaatti.

Osallistuminen Kuukauden kysymykseen astrologiasta – Astrologit jakavat näkemyksiään siitä, miten selviävät toiminnastaan ja erilaisista ammatillisista pulmista. (aloittelijat ja edistyneet tasot)

Käy forumilla katsomassa edelliset kysymykset: https://www.opaastrology.org/forum/viewforum.php?f=3

Aseta TYÖSI ESILLE: OPA tarjoaa alustan, missä voit esitellä palvelujasi ja astrologiataitojasi. Jäsenet voivat kirjoittaa lehteemme, (jonka lukijamäärä on yli 10 000), pitää esitelmän OPA:n tapahtumissa (online tai henkilökohtaisesti). Ja paljon muuta….

 

 

Kommentoi